Jeugd nieuws april 2015

Website              

Vanaf vandaag hebben we onder de jeugd pagina een nieuw kopje jeugd nieuws. Hier zullen alle nieuwsberichten over trainingen, wedstrijden en verslagen terecht komen. Op deze manier proberen we een overzichtelijk nieuwsarchief te creëren zodat u vanaf nu niet meer door de mail hoeft te scrollen voor de wat oudere berichten. Dit nieuwskopje is al hier te vinden. Onder: training > jeugd >Jeugdnieuws. Ook zullen de nieuwsbrieven die in het verleden in een PDF bestand werden toegestuurd veel korter zijn met een linkje naar de website waar de artikelen te vinden zijn. Zie hieronder voor de eerste nieuwsbrief nieuwe stijl.

 

Vriendjesmeeneemtraining              

Op 20 en 23 april organiseren we een vriendjes meeneemtraining. Ken jij iemand wie jij wil laten kennis maken met atletiek? Vraag hem of haar mee te komen voor een hele leuke training. Klik hier voor meer informatie.

 

Geen training op: (zie ook                  jaarkalender) (KLIK)

Pupillen 27 april (koningsdag)              

4 en 7 mei (vakantie)              

25 mei (2de pinksterdag)

Junioren              

27 april(koningsdag)

 

*veranderingen kunnen natuurlijk altijd plaatsvinden. De jaarkalender is altijd up-to-date. 

Verbeteringen van de website

De afgelopen periode zijn we druk bezig geweest met het jeugd gedeelte van de website van AV Phoenix. Nog niet alles is af, maar, je kan al wel de vernieuwde pagina’s bezoeken. Kijk bijvoorbeeld eens bij jeugdtrainers en ontdek wie de trainers eigenlijk zijn.

              

Bostrainingen                

Voor junioren en pupillen A2 zijn er iedere zondag bostrainingen. Deze starten op de baan van Maarschalkerweerd en worden verzorgd door trainer Sibren van den Berg. De trainingstijden zijn van 10:00 tot 11:30uur. In principe kan iedereen meekomen met deze leuke en gezellige trainingen, je hoeft dus niet al super goed te zijn in hardlopen. Wil je het een keer proberen neem dan even contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Spreekbeurten kist              

Hij is er weer: de spreekbeurten kist. Wil jij een spreekbeurt geven in jou klas over atletiek dan kan je de spreekbeurten kist een paar weken lenen. Deze is gevuld met atletiek materiaal en een map met heel veel atletiek weetjes. Wil je ‘m een keer meenemen? Mail dan met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.             Klik hier voor meer informatie.

  • No comments found