Wie, Wat en Waar

Juniorentraining

Wie 

Zin om zo hoog, zo ver, zo snel als je maar kunt te zijn? Vind je sporten in een groep met leeftijdsgenoten leuk? Houd je ook nog eens van veel variatie? Dan is atletiek bij Phoenix iets voor jou! Iedereen vanaf vier jaar is welkom bij onze atletiekvereniging. 

 

Wat 

Bij onze jeugdgroepen staat plezier in bewegen voorop. Onze jeugdtrainingen zijn dan ook altijd actief met veel variatie. Onze jongste atleten bieden wij atletiek op een speelse manier aan. De kinderen leren hierbij verschillende atletiekonderdelen op een aantrekkelijke manier. Onze jeugdtrainers nemen de aanleg en ontwikkeling van ieder kind hierin mee zodat er een evenwicht is tussen plezier en uitdaging in elke training.  

Wij bieden de kinderen veelzijdige oefeningen aan voor coördinatie, lenigheid, behendigheid en snelheid. De variatie in atletiek is niet alleen heel leuk en  uitdagend, maar ook erg goed voor de ontwikkeling van een kind zowel fysiek als mentaal. 

 

Waar 

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten binnen in de zaal te vinden. Voor de tijden en exacte plaats van training kunt u hier klikken. De groepen worden ingedeeld op geboortejaar, klik hier om te kijken in welke categorie uw kind zit.

Daarnaast kunt u ons ook kennen via de wijktrainingen die we geven in Zuilen en Overvecht. Als vereniging doen wij ook aan veel wedstrijden mee zowel in het winter- als zomerseizoen. Iedere leeftijdscategorie kan op zijn eigen niveau meedoen.

 

Gratis kennismaking

Iedereen mag 4 weken gratis meetrainen om kennis te maken. Mocht u nog meer vragen hebben over onze jeugdafdeling of wilt u een proefles mee doen dan kunt u terecht bij onze jeugdcoördinator Sacha Boomkens.