Fysiotherapie en Massage

Sporten is geweldig maar een lekkere massage erna is minstens net zo heerlijk. Een sportmassage helpt je om voortgang te houden in je trainingen en prestaties. Daarnaast voorkom je dat je vast komt te zitten of snel last krijgt als gevolg van je trainingen.


Atletiekvereniging Phoenix weet dat dit zo werkt en biedt daarom elke donderdagavond de mogelijkheid om je te laten masseren door een NGS Sportmasseur.

 

Voor een kleine vergoeding van 10 euro krijg je een massage in een tijdslot van 20 minuten. De massage duurt ongeveer 15 minuten. De massage wordt gericht op die delen waar jij dat wenst. De mogelijkheden kun je vooraf bespreken met je masseur.

 

Is er sprake van wat meer stijfheid en wil je een uitgebreide behandeling dat kan je, via ons masseurs netwerk, worden verwezen naar een goede gekwalificeerde NGS Sportmasseur. Je weet dan zeker dat je in goede handen bent en je krijgt de kwaliteit die jij nodig hebt voor optimale sportprestaties.

 

Blijkt er nog wat meer aan de hand te zijn, dan kan je bij Marvin terecht die er ook staat op de donderdagavond. Kortom, elke donderdagavond zorgt Atletiekvereniging Phoenix ervoor dat er een volledig sportverzorgingsteam aanwezig is tegen een sterk gereduceerd tarief. Maak er zeker gebruik van!

 

Alles op een rij:

 

Onze sportmasseurs Erwin, Hetty, Lenny, Renée en Simone
Onze fysiotherapeut Marvin
Wanneer Iedere donderdag van 20:00 uur tot 21.30 uur
Kosten 10 euro voor 15 minuten
Meenemen Een handdoek
Massage boeken
2) Simpel:  Gewoon binnenlopen en inschrijven in het schriftje
3) Berichtje:  Je mag ook een email sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Waarom Voor jouw welzijn en optimale prestaties en ter voorkoming van blessures

 

We zijn ook op facebook te vinden: https://www.facebook.com/sportmassageUtrecht
 
Voor vragen kan je altijd terecht bij je trainer. 
 
Boek een massage en ervaar het! 
 
Tot snel! 
 
Sportverzorgingsteam Maarschalkerweerd  
Erwin, Hetty, Lenny, Marvin, Reneé, Simone