Fysiotherapie en Massage

Fysiotherapie

Iedereen begeleiden als een topsporter, dat is voor TRIAS Fysiotherapie & Sportrevalidatie de weg naar optimaalfunctioneren in sport, werk en dagelijks leven. TRIAS staat voor gerichte, intensieve zorg, met een breed behandelprogramma om iedereen letterlijk vooruit te helpen.

Het multidisciplinaire team van TRIAS staat voor je klaar zodat je het maximale uit jezelf kunt halen tijdens het sporten. Niet alleen kun je voor behandeling van een klacht of blessure terecht, maar ook om deze te voorkomen.

 

De sportfysiotherapeut Van TRIS is iedere donderdag van 20.00 – 21.00 uur op atletiekbaan Maarschalkerweerd. Je kunt gratis terecht op het gratis fysiotherapeutisch sportspreekuur met (beginnende) klachten of blessures.

 

De fysiotherapeut is samen met de sportmasseurs te vinden in de ruimte achterin de fitness. Er is vrije inloop tijdens het spreekuur, mocht je zeker willen weten of de fysiotherapeut er is, mail dan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Je kunt voor behandeling van klachten of blessures terecht op de verschillende locaties van TRIAS. Een afspraak maken voor behandeling kan via 030-2660662 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Hoofdlocatie

TRIAS Fysiotherapie & Sportrevalidatie

Mississippidreef 61

3565 CE Utrecht

030-2660662

www.triastotaal.nl

 

Massage 

Sportmassage bevordert herstel, voorkomt en vermindert spierpijn en blessures. We werken op de donderdagavond vaak efficiënt samen met de fysiotherapeut, sportpodotherapeut, indien dit nodig bijkt te zijn. Blessurepreventie staat bij ons op nummer 1. Meer informatie over sportmassage is te vinden op www.ngsmassage.nl. Hier kunt u eventueel ook een gediplomeerd sportmasseur in uw woonplaats vinden.

 

Wie: Harnie, René, Renee, Erwin, Hetty & Lenny
Wanneer:   Iedere donderdag van 20.00 tot 22.00 uur
Waar: EHBO-ruimte achter fitnessruimte van Atletiekbaan Maarschalkerweerd.
Kosten: 10 euro per 20 minuten
Nodig: Je kunt desgewenst je eigen handdoek meenemen.
Hoe: Gewoon binnenlopen, maar beter is om vooraf te reserveren via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.