Nieuws

Kalender

27 september

Clubkampioenschappen

 

Meer »

Prikbord

  • Geen berichten om weer te geven.

Studenten, kom gezellig meedoen!

Studeer jij in Utrecht en ben je opzoek naar een gezellige studentensportvereniging? Dan ben je bij de studentengroep van AVPhoenix aan het juiste adres!


De eerste maand kun je bij de studenten gratis meetrainen, dus weet je nog niet zeker of studentenatletiek iets voor jou is ? Kom dan gewoon een paar keer meetrainen om de sfeer te proeven. Ervaring is bij ons geen vereiste. Ben je wedstrijdatleet? Ook dan ben je bij ons op de juiste plek. Omdat je bij ons in verschillende groepen kunt trainen, bieden we je het beste van twee werelden: de gezelligheid van een studentensportvereniging en kwalitatief goede trainingen met atleten van jouw niveau.


We gaan regelmatig met z'n allen naar wedstrijden! Aanstaande wedstrijden omvatten het NSK (nederlands studenten kampioenschappen) Baan in Nijmegen(19-20 september), Clubkampioenschappen in Utrecht (27 september), de BIERmijl in Delft (9 oktober), de Veluweloop in Wageningen (10oktober) en het NSK weg in Delft (15 november).


Verder is de StudentCie altijd hard bezig om activiteiten te organiseren. Op 22 september gaan we met de studenten klimmen bij Olympos, en we borrelen we iedere donderdagavond na de training bij het paviljoen. Ook zal er van 2-4 oktober het jaarlijkse KAMP plaatsvinden, alhoewel de locatie nog een geheim is, is de StudentCie de laatste maanden hard bezig geweest om ook het kamp door te kunnen laten gaan dit jaar. Inschrijven kan via: https://avphoenix.us12.list-manage.com/track/click?u=c9c9c3346dd5ce43f3cd5e6e1&id=4faf6455b2&e=ecc4269e1.
Voor vragen kan er altijd worden gemaild naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur een berichtje naar Magali (+31 6 15385628)

 

TOT SNEL!

StudentCie,
Noury, Jim, Sven, Bente, Anniek, Vera, Mark en Magali

 

  • No comments found